4.4.10

Kome smetaju prometni znakovi?


Već prije sam pisao kako pojedini vandali ili više njih uništavaju prometne znakove na području naše Općine pa evo još jednog friškog primjera.
Ovaj put nije ukraden ali je vandal ili više njih pokazao kakva mu je kultura i kakvo mišljenje ima o imenu sela na ovom prometnom znaku.
Možda će netko i reći da to upravo pišem zato što sam iz Rastovca, ne baš zato ali mogu slobodno reći da u neku ruku baš zato i pišem, sva su mi sela na području naše Općine draga, ali s ponosom mogu reći da svoje najviše volim i zbog toga da netko ne bi krivo to shvatio ova slika sve govori.
Većinom do sada za sve sam imao materijalni dokaz pa i sada, ali samo poručujem ovome ili ovima što su ovo išarali da odgovore kako će se snaći netko tko je slučajno zalutao ili kako bi se oni snašli da negdje naiđu u nepoznato i da ih dočeka ovakav prometni znak.
Ako im ovo čini zadovoljstvo možda jednog dana i sebe obojaju u ovakvu boju!!!

Neno

3 komentara:

Unknown kaže...

Neno smetaju meni - Mario Dedić!Ako ćemo obavještavati one koji dolaze gdje se koje selo nalazi,onda po ovim znakovima ispada da će svi doći u Rastovac i to zaseok Stanići a Dedići,Vranjići,Varkaši a da ne govorimoo tvom selu i Donjem Rastovcu gdje se nalaze Šute,Lončari,Dujmovići itd.Onaj koji je stavljao tablu trebao je staviti onda nazive svih sela u Rastovcu a ne samo Staniće.Svaki znak koji ubuduće bude stavljen na ovaj način biti će od moje strane unakažen pa bio ja za nekog kulturan ili ne.Mario Dedić

Unknown kaže...

Ima moj Mario dosta nepravilnosti, a da je samo u tome onda bismo to i zanemarili, a da ih sad ne nabrajam, ali ako ćemo tako sve gledat dokle bi stigli samo ja mislim da se ne treba na sve odma palit jer možemo tako u nedogled ali tko god traži ili DSedića, Lončara, Varkaša i bilo koje prezime pa vjerojatno zna da je u Rastovcu a kuda u Rastovac? kad je išaran znak.
Tko ih je postavlja, trebalo se je njemu obratit, a sa ovim nisi ništa dobio ali to je tvoj stav pa mislim da nije dobar, a opet kažem, ti imaš pravo na svoje mišljenje!!.

Unknown kaže...

Pazi jednu stvar - zaboravljaš da mi je otac dugo godina bio načelnik i da se On u ono vrijeme nije palio na "sitnice " kao sad i ja na taj znak,onda danas ta tabla za Rastovac i ne bi postojala,jer ne bi bilo te ceste kao ni tunela ni mnogih drugih dobrih stvari napravljenih u Zagvozdu.Urgirao sam nadležnima za znak ali naravno sluha nikada,pa moram onda ovako.Radio sam to od jučer,radit ću i danas ali i ubuduće na ovakve nepravilnosti.Pozdrav